top of page

Cursus

 

Een cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen, gegeven op de volgende dagen:
 

- maandag:     09:30 - 11:30u   |   14.00 - 16.00u

- dinsdag:       14:00 - 16:00u

- woensdag:    geen les

- donderdag:   20:00 - 22:00u

- vrijdag:         09:30 - 11:30uJe kunt je eigen creativiteit gestalte geven door te oefenen in onder andere stillevens, objecten, landschappen en/of portretten. Schildertechnieken die je tijdens een cursus kunt gebruiken: aquarelleren, pastel, acryl of olieverf op waterbasis, maar ook werken met houtskool, gemengde technieken en collages behoren ook tot de mogelijkheden.

Door met kleine groepen te werken ( max. 7 personen), kan ik veel aandacht schenken aan individuele begeleiding. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden in een rustige en vooral ontspannen werksfeer hun eigen creatieve ideeën vorm geven.

Kosten € 170 voor 10 lessen van twee uur, incl. koffie/thee/lekkers, excl. schildermateriaal.


Heeft u interesse in een schildercursus, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@luciavanamsterdam.nl.

Let op: momenteel zitten alle cursusgroepen vol, hierdoor kan het zijn dat er een wachtlijst is. Een alternatief is het volgen van een 1-daagse workshop of kortere schildersessie van 4 uur. Per mail wordt u over de beschikbare cursusplaatsen geïnformeerd.

bottom of page